21.5 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Grad Konjic: JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za podsticaj u poljoprivrednoj proizvodnji

Na osnovu člana 15. Zakona o principima lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine („Službene novine FBiH“ broj 49/06, 51/09), člana 38. Statuta Grada Konjica, („Službeni glasnik Grada Konjica“ broj 10/22), Programa utroška novčanih sredstava za novčane podrške u poljoprivrednoj proizvodnji za 2023. godinu i Pravilnika o utrošku sredstava u Budžetu Grada Konjica za podsticaje u poljoprivrednoj proizvodnji i otkupu viška proizvoda, Gradonačelnik Grada Konjica objavljuje JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za podsticaj u poljoprivrednoj proizvodnji:

https://www.konjic.ba/ba/oglasi/1197-javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-podsticaj-u-poljoprivrednoj-proizvodnji.html

radiokonjic.ba

27.03.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima