Drugi upravo čitaju

Mostarac Sanjin Hasanović pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli “Kadrija Delalić”

Pobjednik 2.memorijalnog turnira u tavli „Kadrija Delalić" je Mostarac...

Udruženje antifašista Konjic 3. marta organizuje obilazak spomen-obilježja

Udruženje antifašista Konjic 41-45 i 92-95 povodom 3. marta,...

Igman pobijedio Široki Brijeg rezultatom 1:0

FK Igman je danas u okviru 21.kola WWin lige...

U Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli “Kadrija Delalić”

Danas je u Konjicu počeo 2.memorijalni turnir u tavli...

Grad Konjic: Novi režim saobraćaja u ulici Maršala Tita

Gradonačelnik Grada Konjica Osman Ćatić donio je Odluku o izmjeni režima saobraćaja u ulici Maršala Tita. Naime, ovom Odlukom obustavlja se saobraćaj za sva motorna vozila izuzev teretnih vozila uz pratnju PU Konjic na gradskoj saobraćajnici od ulice Trg državnosti Alija Izetbegović do JU Srednja škola Konjic, tj. ulica Maršala Tita.

Obustava saobraćaja važi za dane: 7., 8., 14., 15., 21., 22., 28. i 29.juli 2023. godine (petak i subota) i 4., 5., 11., 12., 18., 19.,25. i 26.avgust (petak i subota) u vremenu od 20:30 do 23:00 sata.

Na dane izmjene režima saobraćaja JKP „Standard“ Konjic u saradnji sa PU Konjic je dužno propisno postaviti privremenu saobraćajnu signalizaciju vodeći računa o odvijanju saobraćaja i bezbjednosti učesnika u saobraćaju. PU Konjic dužna je osigurati bezbejdan prolaz za sva teretna vozila.

radiokonjic.ba

06.07.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima