10.4 C
Konjic
2 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Grad Konjic: Obavijest po javnim pozivima za dostavu projektnih prijedloga za finansiranje projekata NVO i sportskih klubova iz Budžeta Grada Konjica za 2023. godinu

Komisija za provođenje postupka i odabir projekata po javnim pozivima za dostavu projektnih prijedloga za finansiranje projekata NVO i sportskih klubova iz Budžeta Grada Konjica za 2023 godinu pristupila je otvaranju pristiglih prijava i utvrđivanju ispunjavanja administrativno-tehničkih uslova propisanih javnim pozivom.

Predstavnici NVO i sportskih klubova koji nisu ispunili uslove za dodjelu sredstava imaju pravo Prigovora na listu pristiglih prijava u roku od 8 (osam) dana od dana objave ove obavijesti.

Prigovor se podnosi Komisiji za provođenje postupka i odabir projekata, putem protokola Gradske uprave Grada Konjica.  Tabele pristiglih prijava sa informacijama o ispunjenosti administrativno-tehničkih uslova za dodjelu sredstava za finansiranje projekata NVO i sportskih klubova iz Budžeta Grada Konjica za 2023. godinu, možete pronaći na stranici Grada Konjica.

Grad Konjic/radiokonjic.ba

02.06.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima