back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

Grad Konjic: Objavljene preliminarne rang liste za NVO, institucije nauke i kulture, te sportske kolektive po Javnom pozivu

Na web stranici Grada Konjica konjic.ba objavljena je preliminarna  lista korisnika sredstava po javnom pozivu NVO i institucijama nauke i kulture, te  za sportske organizacije u oblasti tjelesne kulture, sporta i sportskih manifestacija , za predaju prijedloga projekata koji će se finansirati iz budžeta Općine Konjic za 2022 godinu.

Korisnici koji su aplicirali na Javni poziv imaju pravo prigovora na preliminarnu listu u roku od pet (5) radnih dana od dana objave liste.

Prigovor se podnosi Komisiji putem Službe za privredu,finansije i društvene djelatnosti na protokol Općine Konjic.

Za sportske organizacije I kolektive link:

https://www.konjic.ba/ba/vijesti/iz-konjica/1043-preliminarna-lista-po-javnom-pozivu-sportskim-organizacijama-u-oblasti-tjelesne-kulture,-sporta-i-sportskih-manifestacija-za-predaju-prijedloga-projekata-koji-ce-se-finansirati-iz-budžeta-opcine-konjic-za-2022-godinu.html

Za NVO i institucije nauke i kulture link:

https://www.konjic.ba/ba/vijesti/iz-konjica/1042-preliminarna-lista-po-javnom-pozivu-nvo-i-institucijama-nauke-i-kulture-za-predaju-prijedloga-projekata-koji-ce-se-finansirati-iz-budžeta-opcine-konjic-za-2022-godinu.html

radiokonjic.ba / konjic.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]