back to top
18.8 C
Konjic
20 Maja, 2024

Grad Konjic: Obrtnici dužni uskladiti svoja rješenja do 31.12.2022. godine.

Pozivaju se obrtnici i lica koja obavljaju srodne djelatnosti sa sjedištem na području Grada Konjica koji do sada nisu izvršili usklađivanje odobrenja za rad sa novim Zakonom o obrtu i srodnim djelatnostima u Federaciji Bosne i Hercegovine (“Službene novine Federacije BiH”, broj 75/21″), da u skladu sa članom 82. Zakona podnesu Zahtjev za usklađivanje poslovanja.

Svi obrtnici koji obavljaju djelatnost prema ranijim propisima dužni su uskladiti svoja rješenja do 31.12.2022. godine.

Zahtjev Službe  može se  preuzeti na info-pultu, kao i na web stranici Grada Konjica u kojem je navedena potrebna dokumentacija za usklađivanje rješenja sa važećim zakonskim propisima.

https://www.konjic.ba/ba/uprava/opcinske-sluzbe/obrasci-opcinskih-sluzbi/category/8-sluzba-za-privredu-finansije-i-drustvene-djelatnosti.html?download=132:zahtjev-za-promjenu-rjesenja-u-skladu-sa-zakonom

Za sve dodatne informacije vezane za usklađivanje rješenja možete dobiti putem telefona  036/712-245 ili u Službi za privredu, finansije i društvene djelatnosti Grada Konjica.

Grad Konjic / radiokonjic.ba

08.11.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima