11.5 C
Konjic
27 rujna, 2023

Drugi upravo čitaju

Grad Konjic: počelo potpisivanje Ugovora o međusobnim pravima i obavezama između Grada Konjica i predstavnika nevladinih organizacija, sportskih i kulturnih udruženja

Grad Konjic u skladu sa svojim razvojnim ciljevima potiče rad i realizaciju projekta organizacija civilnog društva, sportskih i kulturnih udruženja i kolektiva – danas počelo potpisivanje ugovora za realizaciju projekta za 2022.godinu

Danas je u zgradi Gradske uprave Konjic počelo potpisivanje Ugovora o međusobnim pravima i obavezama između Grada Konjica i predstavnika nevladinih organizacija, sportskih i kulturnih udruženja koji su zadovoljili kriterije javnih poziva koje je Grad Konjic raspisao s ciljem finansiranja projekata iz Budžeta za 2022.godinu.

-I ove godine Grad Konjic kroz javne pozive nastoji pružiti podršku svim značajnim projektima nevladinih organizacija, kao i kulturnim i sportskim kolektivima, koji život u Konjicu čine sadržajnijim i ljepšim. Budžetom za 2022.godinu predviđena su sredstva koja će svakoj od organizacija – korisnika omogućiti realizaciju njihovih manifestacija, programa, predavanja, treninga, a ono što je jako bitno, jeste što će u sve to biti uključen značajan broj mladih Konjičana čemu nastojimo pridati posebnu pažnju – kazao je gradonačelnik Ćatić.

Predstavnici svih organizacija potpisnica ugovora zahvalili su na podršci lokalnoj zajednici, koja će im omogućiti realizaciju njihovih projekta u kojima uz Konjičane učestvuju i Bosanci i Hercegovci i gosti Konjica, navodi se u saopštenju Grada Konjica.

Grad Konjic

13.07.2022.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima