21.5 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Grad Konjic: Prijem za članove AP “Neretva” Konjic nakon uspješnog nastupa na FEDRI

Danas je gradonačelnik Konjica Osman Ćatić upriličio prijem za članove Amaterskog pozorišta “Neretva” Konjic, koji su za predstavu “Sizif od Bosne” na FEDRI, najstarijem pozorišnom festivalu u Bosni i Hercegovini, koji se održava u Bugojnu, nagrađeni za autorski projekat.

Komedija “Sizif od Bosne” nastala je na osnovu teksta Ajdina Tinjaka, a režiju potpisuje kolektiv Amaterskog pozorištva Neretva Konjic, kojima je gradonačelnik Ćatić čestitao na uspjehu i poželio uspjeh i tokom narednih igranja predstave, za koju već vlada interes pozorišne publike.

Tokom prijema gradonačelnik je sa predstavnicima konjičkog amaterskog pozorišta razgovarao o planovima za naredni period, trenutnim aktivnostima pozorišta, dječijoj sceni, te podršci koju Grad Konjic pruža kulturno umjetničkim udruženjima i organizacijama, koje na svoj način obogaćuju kulturni život Konjica, Bosne i Hercegovine i regije.

Grad Konjic/radiokonjic.ba

24.07.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima