back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić povodom smrti Emira Bubala: „Ostavio je snažan pečat razvoju Konjica“

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić povodom smrti bivšeg načelnika Općine Konjic, Emira Bubala, izjavio je za radiokonjic.ba da je Konjic izgubio velikog čovjeka, koji je ostavio snažan pečat razvoju Konjica.

„Izgubili smo jednog velikog čovjeka, koji je u vremenu nakon agresije na Bosnu i Hercegovinu svojim djelovanjem ostavio snažan pečat razvoju Konjica, obezbjeđenju uslova za ugodan i siguran život, za sve ljude dobre volje.

Osvrćući se na sve ono što je rahmetli Emir Bubalo, naš dugogodišnji načelnik, činio moramo naglasiti da smo imali jednog, prije svega stručnog, sposobnog čovjeka na čelu općine, koji je svojim djelima pokazao koliko voli ovaj grad i ljude u njemu.                                       

Lokalpatriotizam, energičnost, ljudskost i otvorenost osobine su po kojima će ga pamtiti sve generacije Konjičana. Neizmjerno mu hvala na svemu“ – izjavio je gradonačelnik Konjica Osman Ćatić.

gradonačelnik konjica osman ćatić povodom smrti emira bubala: „ostavio je snažan pečat razvoju konjica“
Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić povodom smrti Emira Bubala: „Ostavio je snažan pečat razvoju Konjica“

radiokonjic.ba

23.05.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima