back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

GSS Prenj Konjic: Još traje potraga za nestalom osobom na planini Zvekuša

Na terenu je i patrola policije PS Konjic

I dalje traje potraga za nestalom osobom na lokalitetu planine Zvekuša. Dežurna ekipa OC PU Konjic potvrdila nam je da je na Zvekušu upućena patrola policija, a vođa potrage i član GSS Prenj Konjic Mensur Muhibić izjavio je za radiokonjic.ba da nastavljaju potragu i da im pomažu mještani.

„Na terenu sa nama članovima GSS Prenj Konjic su i članovi GSS Novi Grad Sarajevo kao i mještani koji nam pomažu. Tu je i patrola policije koja obavlja svoj posao, a uskoro očekujemo dva tima za potragu sa psima, kako bi nam olakšali potragu. Sa nama je također i ekipa sa dronovima, snimili smo jedan dio kamenjara iznad Vrdolja, i trenutno se snimci pregledavaju. Obišli smo jedan dio terena, sada prelazimo na drugi, uglavnom potraga se i dalje nastavlja“ izjavio je Muhibić.

radiokonjic.ba

jasmina@radiokonjic.ba

09.09.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima