back to top

Drugi upravo čitaju

Konjic: U toku deminiranje na lokalitetu Šumine u blizini Drecelja

Generalna skupština UN-a objavila je 8. decembra 2005. godine...

Radio Konjic danas slavi 32 godine rada

Na današnji datum, 4. april 1992. godine, Konjičane i...

U toku izrada vodovodne mreže u MZ Džepi

U toku je izrada vodovodne mreže u mjesnoj zajednici...

UŽ “Nera“: Održano predavanje o položaju Romkinja u BiH

Na današnjoj radionici naziva “Kreiranje sigurnih prostora za marginalizirane...

Premijerka HNK-a Buhač i zamjenik predsjedavajućeg Skupštine HNK-a Tomislav Martinović posjetili Konjic

Danas su premijerka Hercegovačko-neretvanskog kantona Marija Buhač i zamjenik...

Horde zla se oglasile: Treneri, igrači i uprave su prolazne, Sarajevo nije

Udruženje navijača FK Sarajevo – Horde zla najavilo je podršku u utakmici 15. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine kada Bordo tim gostuje HŠK Posušje.

Najvatreniji navijači FK Sarajevo podržat će svoje ljubimce na Mokrom docu, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Jedan od slogana kojim smo obeležili 75. godišnjicu našeg voljenog kluba bio je „Naša ljubav je tvoja tvrđava“. Na utakmici u nedjelju slavimo 76. rođendan našeg voljenog kluba i dužni smo dokazati da smo dostojni ovog slogana u periodu loših rezultata našeg kluba. Pozivamo sve one koji su proteklih dana pisali razne komentare i statuse na društvenim mrežama i forumima da zajedno proslavimo rođendan kluba na utakmici u Posušju. Treneri, igrači i uprava su prolazni, FK Sarajevo nije, niti će biti. Smjenjivat će se i generacije na tribinama, FK Sarajevo će i dalje biti nit koja spaja sve one kojima je bordo u srcu. Uspravan i čvrst, veći od svih nedaća i jači od svakog neprijatelja. A kad je teško, kad nizaš poraze“, „Kao dijete bol s tobom osjetih“, „I kad je teško i kad je dobro, uvijek ću pjevati za bijelo i bordo“ stihovi su nekih od pjesme kojima dokazujemo odanost voljenom u Sarajevu u trenucima kada situacija na terenu i na tabeli nije onakva kakvu bi oni željeli. Nažalost, još uvijek smo u takvoj situaciji i upravo sada moramo dokazati da ovi stihovi nisu prazne riječi, već da savršeno opisuju našu lojalnost i jasno i glasno opisuju nas onakvima kakvi jesmo – UVIJEK LOJALNA BORDEŠKA VOJSKA. Stoga je dužnost svih nas da stanemo iza tih riječi i da se u sljedećoj posjeti Posušju pojavimo u što većem broju. Utakmica se igra u nedjelju od 14:30 sati. UNFKS je organizovao autobuski prevoz. Cijena je 35 KM. Uplate se mogu izvršiti u petak i subotu u radnom vremenu radnje u privrednom gradu Skenderija.

KADA JE LOŠE I KADA JE DOBRO, UVIJEK ĆU PJEVATI ZA BIJELO I BORDO,

SAMO JE JEDAN U MOJEM SRCU – SARAJEVSKI BORDO I BIJELI!”, stoji u najavi Horde zla.

sport1.oslobodjene.ba

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima