Drugi upravo čitaju

Humanitarni koncert za sugrađanku Tijanu Redžić

Humanitarni koncert će se održati u srijedu 16.11.2022. u JU Sportska dvorana Konjic sa početkom u 20h.

Tijana Redžić, naša  sugrađanka koja dugo godina živi i radi u Sarajevu, oboljela je od reumatoidnog artritisa. Tijana se već 23. dana nalazi u Turskoj, gdje su joj urađene pretrage i operacija. Nakon operacije, je ustanovljeno je da usljed komplikacija reumatoidnog artritisa, Tijana ima veliko oštećenje vratne kičme, te je potrebno uraditi dodatnu operaciju, koja će uslijediti nakon Tijaninog oporavka . Tijana se trenutno oporavlja a za Radio Konjic je objasnila na koji način je došlo do komplikacija poslije operacije i otkrivanja oštećenja vratne kičme.

Za operaciju, liječenje  i putne troškove potrebno je oko 30.000KM. Konjičanin Mirza Jahić je tom prilikom je organizuje humanitarni koncert za sugrađanku Tijanu, koji će se odžati u srijedu 16.11. u Sportskoj dvorani Konjic, sa početkom u 20:00h. Ulaz je 5KM.

humanitarni koncert za sugrađanku tijanu redžić
Mirza Jahić, organizator humanitarnog koncerta.

“Građani iz raznih gradova BiH, pružili su svoju pomoć i podršku humanitarnom koncertu putem kupovine karte i zahvalan sam im a tome. Nadam se da će se što više ljudi odazvati ovom humanitarnom koncertu, da ćemo uspjeti prikupiti potrebna sredstva i da će se naša Tijana vratiti kući nasmijana, kakvu smo i navikli da je vidimo.”

“Karte za humanitarni koncert možete kupiti danas i sutra na ulicama našeg grada”, kazao je za radiokonjic. ba Mirza Jahić.

radiokonjic.ba

15.11.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

rtvka@bih.net.ba

kontakt@radiokonjic.ba

+387 36 726 267

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima