21.5 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Husref Musemić dogovorio saradnju sa FK Igman Konjic i naredne sezone

Husref Musemić će i naredne sezone biti šef stručnog štaba FK Igman Konjic, koji se takmiči u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

To su za radiokonjic.ba potvrdili Musemić, kao i predsjednik kluba Đahid Muratbegović, koji su jučer postigli dogovor o nastavku saradnje. 

Đahid Muratbegović je izjavio da Musemić nije imao dodatnih zahtjeva u odnosu na proteklu sezonu.

 “Dogovorili smo nastavak saradnje i Husref Musemić ostaje šef struke FK Igman. Slijed događaja koji su nas pratili u prvoj godini je jednostavno natjerao, i jedne i druge da razgovaramo, i da nastavimo saradnju. Nadam se da će ona biti još uspješnija. Slijede sada razgovori sa ostalim stručnim štabom. Musemić nije imao nikakvih dodatnih zahtjeva, a dogovorili smo se da ćemo pripreme obaviti na Kupresu. Ostali iz stručnog štaba FK Igman su dobili zadatak sa razmišljaju o pojačanjima, pokušaće se složiti ekipa malo bolja i cilj nam je da u narednoj i u ostalim sezonama, ne dočekamo na kraju i u borbi za opstanak, već da imamo sigurnost, zadovoljstvo i mirniji rad tokom godine” – izjavio je Muratbegović.

husref musemić dogovorio saradnju sa fk igman konjic i naredne sezone
Husref Musemić dogovorio saradnju sa FK Igman Konjic i naredne sezone

Husref Musemić je izjavio da mu je želja da Igman postane stabilan premijerligaš.

“Našli smo zajednički jezik da nastavimo saradnju i normalno da želimo da ove godine ne dođemo u situaciju, kao što je to bilo u prethodnoj sezoni, da se borimo za opstanak, već da Igman postane jedan stabilan premijerligaš. U razgovoru sa predsjednikom sam najviše na tome insistirao. Drago mi je da smo nastavili saradnju, ona je i do sada bila korektna od strane svih ljudi u klubu  navijača. Sigurno će neki igrači otići, a mi 24.juna počinjemo pripreme. S obzirom da 30.jula počinje prvenstvo, imamo 36 dana do prvenstva, sasvim dovoljno za pripreme” – poručio je Musemić.

husref musemić dogovorio saradnju sa fk igman konjic i naredne sezone
Husref Musemić dogovorio saradnju sa FK Igman Konjic i naredne sezone

Musemić je FK Igman preuzeo u drugom dijelu prvenstva i uspio sa timom i Upravom da obezbijedi opstanak u prvom nastupu kluba u Premijer ligi BiH.

radiokonjic.ba

07.06.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima