back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Igman danas dočekuje “Želju”

FK Igman danas u Konjicu igra susret 31. kola Wwin lige BiH protiv Željezničara. Susret se igra na Gradskom stadionu s početkom u 15:30 sati.

Trener “Igmana” Adnan Elezović izjavio je za radiokojic.ba da je dobro raspoloženje u ekipi.

“Osvojili smo veoma bitna četiri boda u dva posljedna kola. Ti bodovi su nam bili borba za život u premjerligaškom društvu. Možemo biti prezadovoljni kako je ekipa reagovala, pogotovo sa mentalnog aspekta, uzimajuću u obzir šta nam se sve izdešavalo u proteklom periodu. Ekipa je pokazala pravi karakter i jaku mentalnu snagu”.

igman danas dočekuje “želju”
Adnan Elezović

“Poslije ova dva kola, sigurno je da se raspoloženje podiglo i samopouzdanje je poraslo ekipi. Atmosfera je veoma dobra, već znamo šta nam je činiti sljedeće. Trebamo se dobro fokusirati, kako bi što spremnije dočekali ekipu Željezničara ovdje” – izjavio je Elezović.

Igman je objavio fotografije svojih igrača sa stadiona, uoči današnje utakmice.

Navijači “Željezničara” došli su danas u Konjic u velikom broju da bodre svoj tim i očekuje se da će ovo biti zanimljiv fudbalski susret.

radiokonjic.ba

12.05.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima