back to top
23.3 C
Konjic
18 Maja, 2024

Igman danas dočekuje Zrinjski

Danas se na Gradskom stadionu u Konjicu u 15 sati igra utakmica 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj će Igman ugostiti aktuelnog prvaka Zrinjskog.

Pobjeda u Tešnju protiv TOŠK-a u 1/16 finala Kupa BiH motiv je ekipi Igmana da zaigra sa više truda i samopouzdanja, izjavio je šef stručnog štaba Dženis Ćosić.

Imamo izuztetno težak raspored kada su u pitanju protivnici, međutim, ono što je ekipa Igmana do sada pokazala jeste da nije bitno ko je protivnik, već kakva je situacija u klubu. Imamo imperativ da damo sve od sebe, kako bismo ostvarili dobar rezultat. Imamo određene adute i kvalitet i nadamo se da ćemo to konačno pokazati”, izjavio je Ćosić, uoči današnje utakmice za radiokonjic.ba.

Ulaznice za utakmicu 9. kola Premijer lige BiH između Igmana i Zrinjskog će biti u prodaji danas od 12:00 sati na ulazu u Gradski stadion Konjic.

igman danas dočekuje zrinjski
Igman danas dočekuje Zrinjski

Iz FK Igman su pozvali navijače da im budu velika podrška sa tribina danas.

igman danas dočekuje zrinjski
Igman danas dočekuje Zrinjski

radiokonjic.ba

01.10.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima