16.5 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Igman sutra dočekuje Željezničar

FK Igman u okviru 12. kola Premijer lige BiH u petak, 27. oktobra, na Gradskom stadionu dočekuje FK Željezničar, a utakmica se igra sa početkom u 14 sati.

O očekivanjima za predstojeću utakmicu sa Željezničarom za radiokonjic.ba je govorio šef stručnog štaba FK Igman, Edis Mulalić.

igman sutra dočekuje željezničar
Igman sutra dočekuje Željezničar

“Čeka nas teška utakmica protiv teškog protivnika. Želimo biti na nivou kakvom smo bili u utakmici protiv Sarajeva. Uz malo sportske sreće, ali prije svega angažovanošću i borbom za svaki pedalj možemo se nadati boljem rezultatu. Mislim da su momci shvatili šta hoćemo i kako hoćemo i nadamo se svemu pozitivnom. Imamo kažnjene igače, Dupovac i Bešagić imaju po dva i tri kartona, pokušat ćemo postaviti igrače za koje znamo da će se potruditi da nadomjeste njihov nedostatak, kako  bi odigrali dobru utakmicu” – kazao je Mulalić.

Prodaja ulaznica za utakmicu protiv FK Željezničar vrši se još danas do 18:00 sati u prostorijama kluba. Na dan utakmice neće biti prodaje karata, a jedna osoba može kupiti maksimalno dvije ulaznicev informisali su iz FK Igman, navodeći da će ulaznice za FK Željezničar biti dostavljene u njihove službene prostorije, gdje će se i vršiti njihova prodaja.

radiokonjic.ba

26.10.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima