back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Iz rijeke Bosne izvukli tijelo ženske osobe

Pripadnici Gorske službe spašavanja Grada Zavidovića su oko 8.10 sati iz rijeke Bosne izvukli tijelo ukućana koji je jutros skočio u rijeku sa gradskog mosta “Duga” – Elvedin Fišek, portparol U Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona potvrđeno je Feni.

– Nažalost, potraga je završila tragičnim ishodom. Policijska stanica Zavidovići zaprimila je dojavu da je oko 7.05 sati žena skočila u rijeku Bosnu, nakon čega su angažovani pripadnici Hitne pomoći, vatrogasci i GSS Zavidovići, odnosno kluba SNIK Atom iz Zavidovića – ističe Fišek.

Napominje da će policijski službenici daljom istragom rasvijetliti sve okolnosti utapanja ove Zavidovčanke, a da li će biti potrebno izvršiti obdukciju tijela odlučit će kantonalni tužilac Tužilaštva ZDK.

Iz rijeke Bosne izvučeno tijelo žene pojavio se prvi na Dnevni.ba.

dnevni.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima