back to top
23.3 C
Konjic
18 Maja, 2024

Izborna Skupština AP “Neretva” Konjic u nedjelju 15. oktobra

Amatersko pozorište “Neretva” Konjic u nedjelju će održati Izbornu Skupštinu na kojoj će se birati novo rukovodstvo pozorišta, donositi nove odluke i planovi za narednu sezonu u kojoj će se akcenat staviti na rad dječije scene. Sadašnja predsjednica AP Neretva Konjic Ena Osmanović za radiokonjic.ba govorila je o najavljenoj Izbornoj Skupštini.

“Na Izbornoj Skupštini najprije ćemo razmatrati predijeloge izmjena i dopuna postojećeg statuta pozorišta. Odlučili smo dosta stvari da promjenimo, kako bi u narednoj sezoni, koja počinje sa izborom novog rukovodstva, bilo lakše raditi na određenim projektima, ali i donositi neke nove odluke. Pokušat ćemo da kroz izmjene, uklonimo nedostatke koje smo imali tokom ove sezone, kako bi imali jasan pravac kojim želimo da radimo. Nako toga birat ćemo izbor novog rukovodstva, a kojeg biraju članovi Skupštine. Ono što moram naglasiti je da ćemo u narednoj sezoni da se više baziramo na rad sa dječijom scenom, s obzirom da je to budućnost pozorišta” izjavila je Osmanović.  

 Skupština će se održati u prostorijama pozorišta u 19 sati.

izborna skupština ap "neretva" konjic u nedjelju 15. oktobra
Izborna Skupština AP "Neretva" Konjic u nedjelju 15. oktobra

jasmina@radiokonjic.ba

13.10.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima