back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

‘Ja Sam U šoku, Ovo Nije Istina’, U Nevjerici Je Govorila Maja

U subotu je počela nova sezona showa Supertalent, a svojim nastupom led je probio Mauro Jakić iz Švicarske, inače rodom iz Ljubuškog.

Riječ je o izrazito talentiranom  desetogodišnjem dječaku koji je za svoj prvi nastup odabrao tešku pjesmu Adele “Easy on me”.

Već pri prvim taktovima, žiri je počeo pogledavati u nevjerici malenog. “Ja sam u šoku, ovo nije istina”, govorila je Maja, a Martina ga je odmah čim je završio pitala zašto je imao tremu. “Da dobijem X”, kratko je odgovorio preslatki Mauro.

“Ovo ne da nije zavrijedilo X, nego ti je ovo možda jedna od najljepšIh dječjih izvedbi u jako puno sezona Suerpalenta gdje ja sjedim”, kazala je Martina i dodala da Mauro ima predivan glasi i dok priča i dok pjeva.

“Super kontrolišta taj glas. Jako mi se sviđa kako osjećaš glazbu”, rekla je Martina.

Inače, maleni zapravo ne pohađa satove glazbe, a njegovi roditelji doveli su ga u show da žiri ocijeni njegov talent. I ocijenili su ga sa četiri velika ‘DA’.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.

Radio Ljubuški

Objava Mauro iz Ljubuškog nastupio prvi i oduševio: ‘Ja sam u šoku, ovo nije istina’, u nevjerici je govorila Maja pojavila se prvi puta na Radio Ljubuški.

radioljubuski.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]