-1.5 C
Konjic
9 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Javni oglas za izbor i imenovanje članova školskog odbora iz reda osnivača u  JU  Osnovna škola” Čelebići“

Gradsko vijeće Konjic objavljuje Javni oglas za izbor i imenovanje 2 člana školskog odbora iz reda osnivača u  JU  Osnovna škola” Čelebići“. Sa kandidatima koji budu ispunjavali uslove propisane Javnim oglasom Komisija za izbor i imenovanje na upražnjene pozicije u reguliranim organima Grada Konjic iz reda osnivača obavit će intervju. Javni oglas ostaje otvoren 15 dana od dana posljednjeg objavljivanja, a isti će biti objavljen u ”Službenim novinama FBiH”kao i na web stranici Grada Konjic, gdje možete pronaći i ostale informacije o načinu i uslovima prijave.

Javni oglas možete pogledati i ispod:

13.11.2023.

radiokonjic.ba

konjic.ba

[email protected]

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima