18.5 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Javni poziv za dodjelu sredstava u cilju ublažavanja negativnog socio-ekonomskog utjecaja energetske krize

Fedralno ministarstvo rada i socijalne politike objavilo je obavještenje o Javnom pozivu za dodjelu sredstava s pozicije Tekućeg transfera drugim nivoima vlasti i fondovima – Podrška Europske unije Bosni i Hercegovini u cilju ublažavanja negativnog  socio-ekonomskog utjecaja energetske krize. Prijave se podnose jedinicama lokalne samouprave (općinama i gradovima) prema mjestu prebivališta domaćinstva/kućanstva u periodu od 23.10.2023. zaključno s 10.11.2023. godine.

Javni poziv za dodjelu sredstava s pozicije tekućeg transfera drugim nivoima vlasti i fondovima – podrška Europske unije Bosni i Hercegovini u cilju ublažavanja negativnog socio-ekonomskog utjecaja energetske krize:

https://www.konjic.ba/ba/oglasi/1395-javni-poziv-za-dodjelu-sredstava-s-pozicije-tekuceg-transfera-drugim-razinama-vlasti-i-fondovima-podrska-europske-unije-bosni-i-hercegovini-u-cilju-ublažavanja-negativnog-socio-ekonomskog-utjecaja-energetske-krize.html

Grad Konjic/radiokonjic.ba

23.10.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima