Drugi upravo čitaju

Javni poziv za studente sa prosjekom ocjena 9 i više, i dobitnike Dekanove nagrade

Gradonačelnik Konjica na osnovu Zakona o načelima lokalne samouprave u FBiH i Pravilnika o dodjeli stipendija, te Odluci o dodjeli jednokratnih finansijskih nagrada studentima dobitnicima Rektorove i Dekanove nagrade, raspisuje drugi Javni poziv

– za dodjelu stipendija- novčanih stimulacija, studentima sa područja grada Konjica, za akademsku 2022./2023. godinu, sa prosjekom ocjena 9 i više, odnosno, sa prosjekom ocjena  4 i više za sve prethodne godine studija (zbirno)

– za dodjelu jednokratnih finansijskih nagrada  studentima sa područja grada Konjica, dobitnicima Dekanovih nagrada, za akademsku 2021./2022. godinu.

Javni pozivi su otvoreni do 01.juna 2023. a detalje i dodatne informacije možete pronaći na konjic.ba, te na info pultu Grada Konjic.

Javni poziv za dodjelu stipendija- novčanih stimulacija, studentima sa područja Grada Konjica, za akademsku 2022./2023. godinu možete preuzeti ispod:

Javni poziv za odjelu jednokratnih finansijskih nagrada  studentima sa područja Grada Konjica, dobitnicima Dekanovih nagrada, za akademsku 2021./2022. godinu mozete preuzeti ispod:

radiokonjic.ba

16.05.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima