-1.5 C
Konjic
9 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći kod Širokog Brijega

Jedna osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 8. januara u mjestu Knešpolje kod Širokog Brijega.

Oni su učestvovali u saobraćajnoj nesrećidva auta,i ista stvar se desilaoko 13:00

Jedna osoba je ubijena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Knešpolju kod Širokog Brijega. O tome je obaviješten dežurni tužilac i uviđaj je u toku. Ostali učesnici saobraćajne nezgode transportovani su Univerzitetskoj kliničkoj bolnici Mostar, rekla je portalu Jabuka.tv viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH Petrunjela Matijević.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su automobili markeMercedes-Benz i Volkswagen Passat.Na mjestu nesreće su djelatnici PU Široki Brijeg, a saobraćaj se odvija nesmetanopotpuno suspendovan.

Oni su na mestu nesrećezaposlenimaHitna medicinska pomoć i Vatrogasni dom Široki Brijeg.

U saobraćajnoj nesreći kod Širokog Brijega poginula jedna osoba prvi put se pojavio na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima