4.4 C
Konjic
6 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

„Jesen 94“: obilježavanje 28. godišnjice u petak, 11.novembra; obezbijeđen prijevoz iz Konjica

Koordinacija temeljnih boračkih udruženja HNK u petak, 11. novembra 2022.godine, organizuje obilježavanje 28. godišnjice operacije „Jesen 94“.

U 11 sati je planirana posjeta šehidskom turbetu i mezarju, polaganje cvijeća i učenje Jasina u haremu Blagaj, a u 13 sati obilazak spomen obilježja „Velina gomila“, polaganje cvijeća, obraćanje zvanica i prigodan program.

Organizator poziva saborce, RVI, porodice šehida, poginulih i nestalih boraca, pripadnika MUP-a RBiH, kao i sve ostale građane da svojim prisustvom uveličaju ovu manifestaciju, te obavještava da će se u slučaju loših vremenskih prilika program održati u Domu kulture Blagaj.

„jesen 94“: obilježavanje 28. godišnjice u petak, 11.novembra; obezbijeđen prijevoz iz konjica
„Jesen 94“: obilježavanje 28. godišnjice u petak, 11.novembra; obezbijeđen prijevoz iz Konjica

Jedinstvena organizacija boraca – Branilaca Konjica obavještava sve zainteresovane da je obezbijeđen prijevoz iz Konjica, sa autobuske stanice u Koloniji, u petak, 11.novembra, s početkom u 8:30 sati.

radiokonjic.ba

10.11.2022.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima