-1.5 C
Konjic
9 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

JKP „ViK“ Konjic: Preventivne mjere od 23 sata do 14 sati narednog dana

Iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ Konjic obavještavaju građanstvo da je zbog nepovoljne hidrološke situacije i smanjene izdašnosti vode na izvoru Ljuta, došlo do poremećaja u distribuciji vode, te da su prinuđeni uvesti preventivne mjere.

Usljed smanjenja dotoka i poremećaja na izvorištu, poduzimamo mjere na vodovodnoj mreži da se višim zonama grada obezbijedi snabdijevanje u određenom vremenskom periodu. Vršit ćemo zatvaranje jedne komore rezervoara, tj. pola rezervoara u 23 sata do 14 sati sljedećeg dana, da bi građani u višim zonama dobili vodu. Ovaj režim ostaje do poboljšanja hidrološke situacje“ – obavijestili su iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ Konjic, zamolivši sve svoje korisnike da vodu koriste racionalno.

JKP „Vodovod i kanalizacija“/radiokonjic.ba

13.10.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima