back to top
23.3 C
Konjic
18 Maja, 2024

JP EPBiH: Planska isključenja električne energije

Bukovica , Pačerani , Čelina , GSM  Čelinska planina , Studenčica i Homatlije

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnica “Elektrodistribucija” Mostar obavještava  kupce električne energije da će sa trafo područja: Bukovica, Pačerani, Čelina, GSM  Čelinska planina, Studenčica i Homatlije ostati bez snabdijevanja električnom energijom dana 26.05.2023.god. u vremenu od 09:00 do 15:00 sati, zbog planiranih radova na dalekovodu.

 U slučaju nevremena ili drugih nepredviđenih okolnosti , radovi će biti prolongirani. 

Za sve informacije kupci  mogu  kontaktirati besplatni broj sa računa za električnu energiju 080020136 ili na mail info.edmo@epbih.ba , pomoću aplikacije Elektroprivreda BiH.

Kupci mogu aktivirati uslugu e-planska kojom će u roku od 48 sati ranije biti obaviješteni o planskim isključenjima putem maila ili SMS-a.

radiokonjic.ba

24.05.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima