7.5 C
Konjic
2 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

JU Centar za socijalni rad Konjic: Sutra počinje podjela školskih torbi i školskog pribora za djecu

Podjela školskih torbi i pribora će se obavljati u prostorijama JU Centar za socijalni rad u Konjicu, od sutra do petka, od 09 do 13h

Vlada Hercegovačko- neretvanskog kantona je i ove školske godine izdvojila novčana sredstva za nabavku školskih torbi i školskog pribora, za djecu koja se nalaze u stanju socijalne potrebe.

Podjela školskih torbi i školskog pribora za djecu sa područja Grada Konjica vršiti će se od srijede do petka (od 30.08.2023. do 01.09.2023. godine) u terminu od 09:00-13:00h u prostorijama JU Centar za socijalni rad u Konjicu. Uslov za dodjelu školske torbe i školskog pribora je da se korisnici nalaze na evidenciji JU Centar za socijalni rad u Konjicu.

Prilikom preuzimanja školske torbe i školskog pribora roditelji/staratelji djece dužni su dati na uvid ličnu kartu ili neki drugi identifikacioni dokument, obavještavaju iz JU Centar za socijalni rad Konjic.

radiokonjic.ba

29.08.20223.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima