Jučer završena obdukcija tijela Zulfe Ćibo: Nema tragova nasilne smrti

0

Jučer je obavljena obdukcija tijela stradalog Zulfe Ćibo, koji je pronađen u srijedu u stijenama na području Zvekuše, potvrdio je za radiokonjic.ba Nedžad Karalić, kantonalni tužilac.

“Obdukcija je jučer završena, a obducent je utvrdio da nema tragova bilo kakve nasilne smrti od strane druge osobe, nego da se radi o povredi koja je nastala uslijed pada sa stijene, pri čemu je došlo do povrede glave, i osim povrede glave, ima još povreda na tijelu od kotrljanja, ogrebotine i jedno ili dva slomljena rebra. Drugih naznaka bilo kakve nasilne smrti nije bilo. Po obducentu, smrt je nastupula uslijed udara u stijene odnosno u tvrdu podlogu”-rekao je tužilac Karalić.

Dženaza Zulfi Ćibo će se obaviti danas, 15.septembra, poslije ikindije namaza u 16:30, u haremu Spiljani, gdje će se i ukopati.

radiokonjic.ba

15.09.2023.

[email protected]

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267