21.5 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Juniorska rukometna reprezentacija Katara danas posjetila Konjic

U ljetnim danima pored Stare kamene ćuprije u Konjicu mogu se sresti turisti iz cijelog svijeta, a mnogi od njih su avanturisti, umjetnici, sportisti… I baš jedna takva sportska ekipa posjetila je danas naš grad, a riječ je o članovima Juniorske rukometne reprezentacije Katara. Slovenac Vanja Kralj, trener reprezentacije, doveo je, kaže, svoju ekipu u Konjic, kako bi uživali u njegovim prirodnim ljepotama.

„Ovih dana imamo pripreme na Vlašiću, a danas smo imali slobodan dan, tako da smo došli u Konjic, odnosno na rafting niz rijeku Neretvu. Rijeka je divna, uživali smo, jer nama koji dolazimo iz pustinje, zanimljivo je vidjeti zelenilo, vodu, prirodu…Dosta puta smo već dolazili u BiH na pripreme, jer ova zemlja ima rukometnu tradiciju, pa rado odigramo i prijateljske utakmice. Sada idemo u Bugojnu, gdje naši stariji igrači danas imaju utakmicu“-kazao nam je Kralj.

radiokonjic.ba

27.07.2023.

[email protected]

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima