back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Kadar SDS-a: Fizički i verbalno napadnut gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović

 

Policijska stanica Bijeljina je u četvrtak oko 22 sata zaprimila dojavu da je nepoznati muškarac fizički i verbalno napao Ljubišu Petrovića (SDS), gradonačelnika Bijeljine, ispred zgrade Gradske uprave. Operativnim radom policijski službenici su utvrdili da se radi o licu DM iz Bijeljine, koji je potvrdio navode prijave, nakon čega je lišen slobode. O navedenom događaju obaviješten je postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naveo da nema elemenata krivičnog djela, te da je DM prekršajno sankcionisan. Nakon utvrđivanja svih činjenica i okolnosti protiv DM-a, uslijedit će mjere i radnje predviđene zakonom, saopšteno je iz policije. smokeshop

Kadrovi SDS-a: Fizički i verbalno napali gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića pojavio se prvi na Dnevni.ba.

dnevni.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]