back to top

Drugi upravo čitaju

Irfan i Hadžira Jusufović: „Najljepši bajramski poklon je rođenje unuke“

Irfan i Hadžira Jusufović bračnu zajednicu izgrađuju 43 godine....

Bajramska čestitka premijera Nermina Nikšića

Povodom nastupajućeg praznika Ramazanskog bajrama premijer Federacije Bosne i...

Bajramska čestitka ministra Adnana Velagića

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, prof. dr....

Bajramska čestitka gradonačelnika Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Grede

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic...

Bajramska čestitka Radio Konjica

Radio Konjic upućuje iskrene čestitke vjernicima islamske vjeroispovjesti povodom...

KBS “Balkan” Konjic učesnik 16. Međunarodnog KUP-a  „WAKO Balkan Open 2022.”

Klub borilačkih sportova „Balkan“ Konjic ovog vikenda tačnije u subotu 22. oktobra nastupit će na 16. Međunarodnom KUP-u „WAKO Balkan Open 2022.“ koji se održava u Tešnju. Za klub iz Konjica nastupit će 4 takmičara među kojima su reprezentativci Bosne i Hercegovine, Edina Halilović i Harun Sinanović , kojima će ovo biti odlična provjera pred odlazak na Evropsko prvenstvo , dok će ovo takmičenje odmarati mladi Džan Ždrale.

kbs "balkan" konjic učesnik 16. međunarodnog kup-a  „wako balkan open 2022."
Asmar Imamović, trener KBS “Balkan” Konjic

“Stim da su i Edina i Harun seniorski reprezentativci BiH,njih očekuje nakon ovog takmičenja Evropsko prvenstvo koje će se održati 11. novembra u Antalyi u Turskoj. Tako da je za njih ovo odlična provjera i nadamo se da će sve proći kako treba. Oni su već u odličnoj formi i mogu slobodno reći da su 100% spremni. Ovog takmičenja sam oslobodio Džana Ždralu, zato što je stvarno ovu sezonu radio naporno i čeka ga jedan profi meč pred kraj godine tako da smo njega odmorili, a ova garniture boraca koja ide u Tešanj nadam se da će donijeti dobre rezultate”, kazao je Asmar Imamović trener KBS “Balkan” Konjic za radiokonjic.ba.

Pored Edine i Haruna na Balkan Open putuju i dva mlada takmičara iz Kluba borilačkih sportova „Balkan“ Konjic  a riječ je o Sinanović Ahmedu i Nuhić Naidu.

“Nastupit ćemo u Tešnju i sa dva mlada takmičara to su Sinanović Ahmed i Nuhić Naid, oni nisu u ringu oni su još uvijek na ovim mekšim površinama tj. na tatamiju oni rade blaži kontakt tj. kick light. Već su imali po dva tri meča ovo im je već četvrti meč tako da ih pripremamo sljedeće godine da pređu u ring”.

Trener Asmar Imamović ističe da se raduju odlasku u Tešanj stim da godinama unazad sa ovog takmičenja se vraćaju sa dobrim rezultatima.

radiokonjic.ba

20.10.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

rtvka@bih.net.ba

alisa@radiokonjic.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima