back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Kod Nove Gradiške devet prometnih nesreća, poginuo 51-godišnji državljanin BiH

Slavonsko-brodska policija objavila je u nedjelju nakon obavljenih očevida da se sinoć na magistralnom putu A3 kod Nove Gradiške dogodilo ukupno devet saobraćajnih nesreća u kojima je učestvovalo više vozila, u kojima je smrtno stradao 51-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine i 12 osoba. povrijeđen.

Jutros u 7.25 sati otvoren je saobraćaj na magistralnom putu A3 između čvorova Okučani i Nova Gradiška u smjeru Lipovca, koji je u toku uviđaja bio zatvoren.

“Na magistralnom putu A3 kod Nove Gradiške dogodilo se ukupno devet saobraćajnih nezgoda u kojima je učestvovalo više vozila. U ovim saobraćajnim nesrećama smrtno je stradalo jedno lice, a utvrđeno je da se radi o 51-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine. Prema trenutnim informacijama i nakon uviđaja na mjestu događaja, u navedenim saobraćajnim nesrećama povrijeđeno je 12 osoba koje su liječene u bolnici u Novoj Gradiški”, navedeno je u jutrošnjem ažuriranom saopćenju iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika i provođenje kriminalističkog istraživanja, utvrđivanje činjenica i okolnosti nastanka prometnih nesreća, a po završetku slijedi priopćenje za javnost, priopćeno je iz PU, a prenosi Hina.

Devet saobraćajnih nesreća kod Nove Gradiške, poginuo 51-godišnji državljanin BiH Dnevni.ba.

dnevni.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima