back to top
15.5 C
Konjic
19 Juna, 2024

Konjic: Akademija „Asmir Begović“ održala kamp za mlade golmane

Akademija „Asmir Begović“, koja organizuje specijalizovane treninge za mlade golmane, u subotu, 16.jula, održala je kamp za mlade golmane u Konjicu na pomoćnom terenu stadiona FK „Igman“.
Bio je to posljednji ovogodišnji kamp u okviru turneje po bh gradovima, a prije Konjica, kampovi su još organizovani u Sarajevu, Tuzli i Bihaću.
Ibro Hodžić, direktor Akademije „Asmir Begović“ je kazao da su prijave bile otvorene za sve golmane koji počinju igrati, ali i za golmane koji uveliko treniraju u klubovima.
„Na treningu u Konjicu je bilo 20 dječaka i veoma smo zadovoljni radom s njima. U Konjicu završavamo ovogodišnju turneju, a stalne aktivnosti Akademija radi u Sarajevu već tri godine. Treniramo tri puta sedmično, i ko je zainteresovan može se priključiti“ – naveo je Hodžić.

konjic: akademija „asmir begović“ održala kamp za mlade golmane
Ibro Hodžić

Amar Nuhić iz FK Igman Konjic, Ilhan Zerem iz FK Klis, Dženis Hodžić iz „Unis“ Vogošće, Benjamin Ćubara iz „Miske akademije“, Ajtan Turković iz Škole fudbala „Bambinosi“ iz Sarajeva, samo su neki od dječaka koji su pohađali trening u Konjicu. Odlično smo se zabavili, ali i naučili mnogo, poručili su.

radiokonjic.ba

17.07.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]