back to top

Drugi upravo čitaju

4. muslimanska slavna brigada obilježila 30.godišnjicu formiranja  

Danas je obilježena 30. godišnjica od formiranja Četvrte muslimanske...

Konjic: U toku deminiranje na lokalitetu Šumine u blizini Drecelja

Generalna skupština UN-a objavila je 8. decembra 2005. godine...

Radio Konjic danas slavi 32 godine rada

Na današnji datum, 4. april 1992. godine, Konjičane i...

U toku izrada vodovodne mreže u MZ Džepi

U toku je izrada vodovodne mreže u mjesnoj zajednici...

UŽ “Nera“: Održano predavanje o položaju Romkinja u BiH

Na današnjoj radionici naziva “Kreiranje sigurnih prostora za marginalizirane...

Konjic: Dvije osobe smrtno stradale u saobraćajnoj nesreći

U saobraćajnoj nesreći, u kojoj su se direktno sudarila dva vozila, a koja se dogodila u utorak u 23.35 sati na magistralnom putu M 17 u Orahovici, Konjic, smrtno su stradala dva lica, jedno lice je teže povrijeđeno, a jedno lice je zadobilo lakše tjelesne povrede, informisao je dežurni policajac u OC PU Konjic za radiokonjic.ba.

Smrtno su nastradala lica A.H. (2001) iz Konjica i A.G. (2001) iz Konjica, koja su bila vozači audija i opel astre, informisao je dežurni u OC PU Konjic.
Uviđajem je rukovodio dežurni kantonalni tužilac, a pripadnici HMP Opće bolnice Konjic su bili na licu mjesta, kao i pripadnici PU Konjic, PVJ Konjic, putne službe.

Lice koje je zadobilo teže tjelesne povrede je nakon ukazane liječničke pomoći upućeno na dalje liječenje na KC Sarajevo, dok je lice sa lakšim tjelesnim povredema pušteno kući.
Saobraćaj je bio obustavljen od 23:35 do 00:55 sati.

radiokonjic.ba

12.10.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

rtvka@bih.net.ba

kontakt@radiokonjic.ba

+387 36 726 267

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima