back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Konjic nominovan za prestižnu nagradu “Green Destinations Top 100 Stories’’

Welcome to Konjic /Glasajte za Konjic

Kao jedna od svjetskih inspirativnih destinacija koja je prepoznala važnost održivog turizma je i hercegovački grad Konjic.

Svake godine “Green Destinations Story Awards’’ priča inspirativne priče o održivosti destinacija širom svijeta, dijeleći dobre prakse i rješenja koja su implementirale destinacije kako bi postale odgovornije u turizmu.

Konjic je nominovan za prestižnu nagradu ‘’Green Destinations Top 100 Stories’’ za 2023., a ovo priznanje je svjedočanstvo posvećenosti destinacije održivom turizmu i njenim naporima da stvori napredne zajednice kroz inovativne prakse” – izjavila je Ajla Greda, direktorica Agencije za ekonomski razvoj “Prvi korak” Konjic, koja je nosilac turističkih projekata za grad Konjic.

konjic nominovan za prestižnu nagradu "green destinations top 100 stories’’
Konjic nominovan za prestižnu nagradu "Green Destinations Top 100 Stories’’

Glasajte za Konjic

Da bi Konjic osvojio nagradu, u tome možete pomoći i vi online glasanjem putem ovog LINKA. Nakon što vas link odvede na stranicu glasanja, upisat ćete svoj e-mail, te kao svoju destinaciju trebate odabrati Evropu. Nakon toga, u ponuđenim destinacijama pronaći ćete Konjic i time je vaše glasovanje završeno.

Nagrade će biti uručene na pozornici tokom ceremonije dodjele nagrada Green Destinations Story Awards na godišnjoj ITB konferenciji u Berlinu u martu 2024.

Glasati možete na https://bit.ly/klik_ovdje_za_konjic  do 29. 1. 2024.

Lista Top 100 priča za 2023. godinu: https://www.greendestinations.org/…/top-100-2023…/

www.welcometokonjic.ba  

www.facebook.com/welcometokonjic.ba

www.instagram.com/welcometokonjic.ba


radiokonjic.ba / “Prvi korak” Konjic

24.01.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]