Drugi upravo čitaju

Konjic: Pronađeno beživotno tijelo

Sinoć je u stanu u ulici Luka u Konjicu pronađeno beživotno tijelo ženske osobe B.S. 1953. godište iz Konjica. Kako su nam potvrdili iz PU Konjic, smrt je nastupila prirodnim putem.

“Sinoć je u 20:15h, Policijska stanica Konjic zaprimila prijavu H.A.(1953.) iz Konjica, koja je prijavila da njena komšinica B.S.(1951.) koja živi sama, ne odgovara na tefonske pozive i ne otvara vrata stana. Na lice mjesta izašla je patrola policije te pripadnici PVJ Konjic koji su izvršili odvaljivanje vrata stana, te je u stanu zatečeno beživotno tijelo B.S. (1953.) iz Konjica. Također, na lice mjesta je izašao i dežurni doktor HMP koji je izvršio pregled i ustanovio da je smrt nastupila prirodnim putem. Od strane policijskih službenika sačinjena je službena zabilješka, te su preduzete druge radnje na dokumentovanju ovog događaja” informisao je za radiokonjic.ba rukovodilac OC PU Konjic Ismail Kadić.

radiokonjic.ba

05.03.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima