back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

Konjic Summer Fest: Ekipa “Senigor” pobjednik “Garden City Business Run”

Međunarodni festival „Konjic Summer Fest“ u organizazaciji Atletskog kluba „Pace“ počeo je večeras utrkom „Garden City Business Run“  u kojoj su učestvovali timovi iz 28 kompanija.

Stazu u dužini od skoro 5 kilometara, od Garden City pa do Konjičke ćuprije, najbrže je istrčao tim iz „Senigor“ kompanije. Drugo mjesto pripalo je timu iz „Eurosjaj“ Konjic, a treće ASA banci Sarajevo.

konjic summer fest: ekipa "senigor" pobjednik "garden city business run"
Tim “Senigor” kompanije
konjic summer fest: ekipa "senigor" pobjednik "garden city business run"
Tim “Eurosjaj” Konjic
konjic summer fest: ekipa "senigor" pobjednik "garden city business run"
Tim “ASA banka”

Sutra će u 11 sati biti održana dječija utrka „Grawe Kids Run“, dok su u 19:30 na rasporedu tri utrke: „Bingo konjički cener“, štafetna utrka „Ibis Relay Race“ i državno prvenstvo u atletici na 10.000 kilometara. U nedjelju, 7.jula biće održana „MMU puzijada“ od 18:30 do 19:30 u hotelu Garden City.

radiokonjic.ba

05.07.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]