back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

„Konjic Summer Fest“: Održana biznis konferencija o ulaganjima u Konjic

Danas je u Hotelu Garden City održana biznis konferencija u okviru „Konjic Summer Festa“ koja je imala za cilj da predstavi privredne potencijale Grada Konjica zainteresovanim investitorima.
Učesnici konferencije su bili Esad Omerović, pomoćnik gradonačelnika Konjica za prostorno uređenje, građenje i obnovu, Orhan Nikšić, direktor firme Rukotvorine Konjic, Azra Džigal, USAID tim lider za razvoj konkurentnosti destinacije „Turizm projekta“, Mohammed Sherbi, organizator Međunarodnog sajma nekretnina u BiH „Real Expo“ i Alen Bošković, glavni tajnik dubrovačkog Saveza sportova i direktor utrke du Motion u Dubrovniku. Moderator je bio Minet Musić.

Prisutne je u ime gradonačelnika Konjica, Osmana Ćatića, pozdravio pomoćnik gradonačelnika Esad Omerović, koji je govorio o svim aktivnostima koje se realizuju na području Konjica s ciljem unapređenja razvoja grada.
Učesnici konferencije su predstavili svoje projekte i svoje viđenje poduzetničkih aktivnosti, a istaknuto je da Konjic ima izuzetne turističke potencijale, koji bi uz postojeće sadržaje, te dodatna ulaganja i nove koncepte potencijalnih investitora, u budućnosti mogao da postane jedna od centralnih destinacija, odakle bi turisti mogli da posjećuju ostale znamenitosti u Bosni i Hercegovini.

„konjic summer fest“: održana biznis konferencija o ulaganjima u konjic
„Konjic Summer Fest“: Održana biznis konferencija o ulaganjima u Konjic

radiokonjic.ba

30.06.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima