back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Konjic: Sutra obustava saobraćaja

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić donio je Odluku o izmjeni režima saobraćaja za sva motorna vozila u ulici Trg državnosti Alija izetbegović u Konjicu na potezu od parkinga ispred Gradske džamije do parkinga uz pijačni prostor, 1.juna 2023.godine u periodu od 8 do 19 sati zbog održavanja Dječijeg festivala. Za vrijeme održavanja organizator u saradnji sa JKP “Standard” Konjic dužan je propisno postaviti privremenu saobraćajnu signalizaciju vodeći računa o odvijanju saobraćaja i bezbjednosti učesnika u saobraćaju. Policijska uprava Konjic će vršiti kontrolu naprijed navedenog režima saobraćaja.

radiokonjic.ba/konjic.ba

31.05.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima