10.4 C
Konjic
1 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Konobarica u jednom cazinskom kafiću pretukla dva muškarca drvenom palicom, vrijeđali, prijetili i nisu htjeli da plate račun

AM (34), zaposlen u kafiću “Tekila”, kontaktirao je policijsku stanicu Cazin i prijavio dvojicu muškaraca zbog prijetnji. Kako je rekla vlasnica kafića ZE (46), dvojica mlađih muškaraca su konzumirali alkohol, a kada je došlo vrijeme za plaćanje računa, verbalno su se sukobili sa konobaricom AM (34). Međutim, nakon verbalnog, muškarci su počeli fizički da da […]

Objava Konobarica u kafiću u Cazinu drvenom palicom tukla dvojicu muškaraca, vrijeđala, prijetila i nije htjela platiti račun pojavila se prvo na Centralna.ba.

centralna.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima