back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

KRENUĆE OD NULE: Predstavljen novi tim Zvezdinih rukometaša

od nule: predstavljen novi tim rukometaša zvezde

Rukometni klub Crvena zvezda poslednjih godina beleži loše rezultate.

Prošle sezone su se borili za opstanak, dok ove sezone polažu veće nade.

Danas je zvanično promovisan tim za novu sezonu.

Sezonu smo započeli pobedom protiv Dinama iz Pančeva. Imali smo dobre uslove za rad, nadam se da će tako biti i u nastavku sezone i da ćemo biti dobro primljeni i od uprave i od navijača. Imamo velike ambicije, zelim svima dobro zdravlje i rezultate, rekao je trener Ratko Đurković.

Zatim je Dragan Škrbić, predsjednik Upravnog odbora, nastavio:

Čestitam ekipi na uspješnom startu i nadamo se da će tako biti i sljedeće sezone. Znamo da neće biti lako, daćemo sve od sebe da rastemo kao klub i da Zvezda bude ono što zaslužuje. Pristup dresu i Zvezdi će biti na najvišem nivou, On je rekao.

Optimista je i prvotimac Draško Nenadić:

Napravili smo kvalitetne pripreme. Atmosfera je fenomenalna, svi smo kao velika porodica i drago mi je da je veliki broj fanova bio sa nama. Idemo korak po korak, čekamo utakmicu u Kragujevcu, rekao je crveno-beli kapetan.

U narednom kolu Arkus lige Zvezda u nedelju gostuje Radničkom u Kragujevcu.

Foto: RK Crvena zvezda/Ilustracija

www.sportskacentrala.com

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]