back to top

Drugi upravo čitaju

Konjic: U toku deminiranje na lokalitetu Šumine u blizini Drecelja

Generalna skupština UN-a objavila je 8. decembra 2005. godine...

Radio Konjic danas slavi 32 godine rada

Na današnji datum, 4. april 1992. godine, Konjičane i...

U toku izrada vodovodne mreže u MZ Džepi

U toku je izrada vodovodne mreže u mjesnoj zajednici...

UŽ “Nera“: Održano predavanje o položaju Romkinja u BiH

Na današnjoj radionici naziva “Kreiranje sigurnih prostora za marginalizirane...

Premijerka HNK-a Buhač i zamjenik predsjedavajućeg Skupštine HNK-a Tomislav Martinović posjetili Konjic

Danas su premijerka Hercegovačko-neretvanskog kantona Marija Buhač i zamjenik...

Kudra: Nadamo se pobjedi i osvajanju tri izuzetno bitna boda

FK Klis će u nedjelju (23. oktobra tekuće godine) u okviru 10. kola Druge lige FBIH- Grupa Jug gostovati u Čitluku kod ekipe HNK Brotnjo. Susret na stadionu Bare u Čitluku igrat će se u 14:30 sati. Za radiokonjic.ba utakmicu je najavio trener FK Klis Nedim Kudra.

kudra: nadamo se pobjedi i osvajanju tri izuzetno bitna boda
Kudra: Nadamo se pobjedi i osvajanju tri izuzetno bitna boda

“U nedjelju gostujemo Čitluku idemo naravno na 3 boda i da odigramo što bolju utakmicu. U ekipu nam se vraća par povrijeđenih igrača Graho, Azer Kozić, Ovnović. Oporavili su nam se i golmani tako da s puno optimizma idemo u Čitluk. Malo smo podigli i samopouzdanje nakon velike pobjede protiv Gruda.

Imamo do kraja ove prve polusezone još četiri utakmice, pokušat ćemo da iz te četiri utakmice izađemo kao pobjednici i da se približimo vrhu. Imat ćemo i to predzadnje kolo gostovanje u  Gornjem Vakufu protiv Sloge. Tu moramo biti dobri, i kad bi tu porazili Slogu mislim da bi imali opet dobre šanse da na kraju završimo prvi”, kazao je Nedim Kudra.

radiokonjic.ba

21.10.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

rtvka@bih.net.ba

alisa@radiokonjic.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima