back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Kudra:Nakon par loših utakmica, ova pobjeda nam dosta znači

FK Klis je jučer na domaćem terenu slavio u susretu sa ekipom Čapljina rezultatom 2:1, u utakmici 22. kola Druge lige FBiH – Jug. Strijelci za Klis bili su Vila i Graho iz penala. Za naš portal govorio je trener FK Klis Nedim Kudra.

“Veoma bitna pobjeda za klub, za igrače, za navijače, i na kraju za mene. Bili smo u nizu od 5 utakmica bez pobjede, ogroman pritisak je bio na mojoj ekipi, morali smo dobiti ovu utakmicu da zadržimo priključak za vodećim ekipama. Čapljina je pokazala da imaju dobru ekipu, da igraju dobar fudbal, iako su na dnu tabele, pojačali su se na pauzi i sigurno će u narednom periodu krenuti ka sredini tabele”, kazao je Kudra te pohvalio svoju ekipu koja je dala maksimum na terenu.

kudra:nakon par loših utakmica, ova pobjeda nam dosta znači
Kudra:Nakon par loših utakmica, ova pobjeda nam dosta znači

Moji momci su odigrali odličnih pola sata u prvom poluvremenu, postigli smo dva gola i imali još nekoliko šansi da odemo na poluvrijeme sa većom razlikom, međutim jedna naša greška u našem šesnaestercu i ispravno dosuđeni penal za goste su nam unijeli malu nervozu pred drugo poluvrijeme. Drugo poluvrijeme dobra predstava i moje ekipe ali i odličnih gostiju, igralo se brzo, bilo je dosta dobrih poteza, šansi na obje strane, ali utakmica završava našom zasluženom pobjedom. Hvala igračima na prikazanom u ovoj utakmici, pokazali smo da kad smo svi kao jedno možemo pobijediti svaku ekipu, hvala i navijačima na podršci.
Iduće kolo smo slobodni,a onda gostujemo u Grudama, gdje ćemo, nadam se, ponoviti ovu igru i donijeti sva tri boda u Buturović Polje”
, kazao je Nedim Kudra, trener FK Klis za radiokonjic.ba.

radiokonjic.ba

22.04.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima