back to top
25.5 C
Konjic
25 Jula, 2024

Lansiran regionalni portal Adria Fun

Adria Fun je novi specijalizirani informativni portal za zabavu, slobodno vrijeme, putovanja, izlete, koncerte, izlaske, hranu i piće, opuštanje i adrenalin…
Orijentiran na strano i tržište Adria regije (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Albanija), koji je upravo započeo s radom.
Njegov pokretač je tvrtka Voice of media (VOM) iz Zagreba, čiji je ovo već treći online projekat.
“Digitalno poslovanje počeli smo prije pet godina pokretanjem prvog specijaliziranog portala za medije Media daily, nastavili prije godinu i pol s projektom Kuća na moru i sad smo zaokružili triologiju s portalom Adria.fun,” rekao je za Media daily Zoran Kovačić direktor VOM-a.
Novinarsku ekipu od šest ljudi čine zaljubljenici u putovanja, adrenalin i dobar provod iz cijele Adrija regije, a u planu je i širenje kako portal bude rastao.
“Naše poslanje je ljudima pozitivnog stava, slobodnog uma i širokih pogleda, na zanimljiv, zabavan, unikatan i opuštajući način pružiti informacije o svim zanimljivim događanjima i destinacijama na području Adria regije na engleskom i hrvatskom jeziku” izjavila je glavna urednica portala Paula Kovačić te nastavila “važna nam je interakcija sa svojom čitalačkom publikom pa smo za početak odmah organizirali zanimljivu nagradnu igru u kojoj s našim partnerima nagrađujemo čitatelje s besplatnim vikendom na zanimljivim destinacijama.”
prostamid - za zdravu prostatu

Portal Adria.fun modernog je dizajna prilagođenog za pružanje dobrog korisničkog iskustva i sa nekim vrlo zanimljivim rješenjima poput mogućnosti slušanja najboljih radio stanica u Adria regiji, vrhunskim fotografijama, kratkim i dinamičnim tekstovima te insertiranim kartama mjesta o kojim se piše u tekstu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]