12.5 C
Konjic
27 rujna, 2022

Drugi upravo čitaju

Uputa za ostvarivanje prava na novčanu pomoć za nezaposlene osobe

Pravo na jednokratnu pomoć u iznosu od 100 KM...

Konjic:Uskoro počinje podjela paketa pomoći stanovništvu

Vlada FBiH je u julu donijela Uredbu o programima...

Tko su kandidati za Premijer ligu?

Odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine,...

Đoković: Ovo se ne događa često

U srijedu popodne u parku "Ravne 2" u "Dolini...

Pronađeno tijelo nestale žene kod Stoca

U blizini Smrekove Glavice na predjelu Gornji Poplat kod...

Legendarni hrvatski napadač na čelu omladinske škole GOŠK-a

Za predsjednika Upravnog odbora kluba imenovan je Donko Jović, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HNK/Ž, dok je uspješni poduzetnik Ivan Kraljević iz Ljubuškog drugi dopredsjednik kluba.

Predsjednik Skupštine je Nikica Pehar, potpredsjednik Nikica Sušak, a stari-novi predsjednik Lujo Ilić, prvi potpredsjednik kluba je Goran Sušak.

Voditelj Omladinske škole NK GOŠK-a bit će Nikica Jelavić, poznati hrvatski nogometaš i bivši reprezentativac ove zemlje. Jelavić je proveo i nekoliko zapaženih sezona u Premiershipu igrajući za Everton, Hull City i West Ham United.

Andrija Jurković ostaje na mjestu direktora kluba.

Članovi Upravnog odbora kluba su: Andrija Jurković, Marko Pavlović, Željko Lovreć, Anđelka Jurković, Ivan Ilić, Damir Obad, Antonio Blažević, Ilija Jurković, Marica Jovanović, Nikica Jelavić.

„Moramo svakako istaći sjajnu atmosferu koja je sinoć vladala među svim članovima Upravnog odbora, gdje su svi izrazili veliku želju da zajedničkim snagama krenemo ka Premijer ligi naše zemlje, a organizaciju kluba podignemo na još viši nivo. Smjernice su već sinoć napravljene, danas su potpisana dva nova imena, a blizu je potpisivanja još nekoliko provjerenih pojačanja.

Zahvaljujemo se našim navijačima, simpatizerima, svim prijateljima kluba na podršci u proteklom periodu, a uvjereni smo da će tako biti i u narednom periodu. Zajedno smo jači, zajedno ćemo do cilja!”, poručili su iz NK GOŠK.

sport1.oslobodjene.ba

javno.ba

mostarski.info

Možda vas zanima