back to top

Drugi upravo čitaju

Konjic: Večeras omladinski iftar i prikupljanje sredstava za Palestinu

Mreža mladih MIZ Konjic večeras organizuje iftar za mlade...

Večeras noć Lejletul-kadr

Večeras sa akšam namazom nastupa najodabranija noć u godini,...

SIPA: U akciji “Paravan” uhapšene tri osobe u Mostaru, Međugorju i Konjicu

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA)...

Udruženje Pomozi.ba u martu doniralo 775.930,83 KM za liječenje oboljelih bh. građana

U martu mjesecu donirali smo 775.930,83 KM za liječenje...

Nastavak radova na uređenju parkinga u Koloniji

Ovih dana nastavljaju se radovi na uređenju parkovskih površina...

LJUBUŠKI: U prometnoj nesreći smrtno stradala jedna osoba

U mjestu Hrašljani u Ljubuškom u četvrtak navečer u 19.10 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća (samoslijetanje) u kojoj je od zadobivenih povreda jedna osoba preminula.

Iz MUP-a ZHŽ ističu da su odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici PU Ljubuški izašli na mjesto saobraćajne nesreće i utvrdili da je lično motorno vozilo marke “lexus”, bez registarskih oznaka, na mjestu prometne nesreće. kojim je upravljao IJ (25) iz Ljubuškog, a na suvozačevom mjestu je bio AJ (25) također iz Ljubuškog.

AJ je vozilom Hitne pomoći DZ Ljubuški prevezen u SKB Mostar, gdje je preminuo od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, dok je osoba IJ zadobila tjelesne ozljede neutvrđenog stepena, saopćeno je iz županijskog MUP-a.

Policijski službenici PU Ljubuški sve su prijavili dežurnom županijskom tužitelju ZHŽ u Širokom Brijegu, te su na mjestu događaja izvršili očigledne radnje.

Motorno vozilo koje je učestvovalo u ovoj saobraćajnoj nesreći je uklonjeno i smješteno u sabirni centar za vozila radi obavljanja potrebnih vještačenja, navodi se u saopštenju.

LJUBUŠKI: Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći pojavila se prvo na Dnevni.ba.

dnevni.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima