7.5 C
Konjic
2 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Mezzanotte i Fulham pobjednici Andalus Futsal kupa Konjic 2023.

U petak (11.08.2023.) je na Partizanovom igralištu održana finalna večer Andalus Futsal kupa Konjic 2023., na kojem je nastupilo 120 talentovanih fudbalera iz Konjica.

Pobjednik kupa u mlađim kategorijama je ekipa Fulham, drugo mjesto je osvojila ekipa FK Klis, a trećeplasirana je ekipa TR Bagi.

Za najboljeg igrača u ovoj kategoriji je proglašen Anadin Ćosić, najbolji strijelac je Rijad Špago, a najbolji golman Faris Macić.

mezzanotte i fulham pobjednici andalus futsal kupa konjic 2023.
Mezzanotte i Fulham pobjednici Andalus Futsal kupa Konjic 2023.

U kategoriji seniora pobijedila je ekipa Mezzanotte, drugoplasirana je ekipa Neretvica B.P., a treće mjesto je osvojiila ekipa AM SDA Konjic.

Najbolji igrač kod seniora je Mehmed Pirija, najbolji strijelac je Omer Ćosić, a za najboljeg golmana je proglašen Nedim Padalović.

Nagradu za fer-plej je dobila ekipa Lejton Orijent.

Udruženje Andalus je najuspješnije učesnike nagradilo peharima, novčanim nagradama i diplomama, a pokrovitelj turnira je bio Grad Konjic i Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK.

Od prodatih ulaznica organizator je obezbijedio pet stipendija za učenike iz Konjica u iznosu od 500 KM, izjavio je za radiokonjic.ba predsjednik udruženja Admir Macić.

mezzanotte i fulham pobjednici andalus futsal kupa konjic 2023.
Mezzanotte i Fulham pobjednici Andalus Futsal kupa Konjic 2023.

radiokonjic.ba

12.08.2’23.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima