back to top

Drugi upravo čitaju

Bajramska čestitka premijera Nermina Nikšića

Povodom nastupajućeg praznika Ramazanskog bajrama premijer Federacije Bosne i...

Bajramska čestitka ministra Adnana Velagića

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, prof. dr....

Bajramska čestitka gradonačelnika Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Grede

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic...

Bajramska čestitka Radio Konjica

Radio Konjic upućuje iskrene čestitke vjernicima islamske vjeroispovjesti povodom...

Održana 32. redovna sjednica Gradskog vijeća Konjic

Na danas održanoj sjednici Gradskog vijeća Konjic, na čijem...

Milojević je pred duel sa Nišlijama izdvojio Lalatovića

Fudbaleri Crvene zvezde sutra gostuju Radničkoj u Nišu, u okviru 16. kola Super lige Srbije.

Pre ovog meča, trener crveno-belih Miloš Milojević nazvao je svog kolegu sa klupe kao najveću prednost protivnika.

Lalatović je svakako jedan od glavnih kvaliteta Nišlija. Sigurno imaju kvalitetan tim, Nenad je došao da ih podigne i dobro mu ide, dobro igraju, forma im je u usponu, tako da se pripremamo za njega kao i za njihov igrački kvalitet.rekao je trener Zvezde.

On smatra da stanje na tabeli ne odražava pravi kvalitet Radničkog.

Po kvalitetu svakako zaslužuju bolju poziciju na tabeli, ali to je fudbal, nekad dobiješ šta zaslužuješ, nekad ne. Mislim da su u usponu, biće to teška utakmica. Gostovanje u Nišu je uvek teško za svaku ekipu. Verujemo u naš kvalitet, ovo je samo jedno u nizu teških gostovanja i ako budemo na istom nivou igre i fokusa kao u Novom Sadu i Kragujevcu, mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultatsmatra Milojević.

On se osvrnuo i na moguću prednost činjenice da je Stefan Mitrović ovog leta pojačao šampiona Srbije iz redova niškog tima.

Kada je Mitrović bio u Nišu, bio je drugi trener, kao i ekipa. On poznaje igrače i to nam svakako može koristiti, s druge strane, to su fudbaleri koji već dugo igraju u našoj ligi. Znamo njihove kvalitete i mane. U pripremi utakmice maksimalno ih poštujemo, što je obavezno s obzirom da je u pitanju ekipa Radničkog iz Niša, kluba sa tradicijom. Moramo vjerovati u ono što radimo, naš kvalitet i igračerekao je strateg crveno-belih.

Pored Sanoga, bez kojeg će vjerovatno ostati do kraja polusezone, na njega se neće moći osloniti ni Veljko Nikolić u ovom meču.

Nikolić je u fazi uključivanja u kompletan trenažni proces, verovatno ga sutra neće biti u konkurenciji za tim. Svi ostali osim Nikolića i Sanoga su na raspolaganju, bez njih imamo još 26 igrača i tri golmana, ne možemo sve na gostovanju, videćemo, imamo samo jedan gol, to je sledeća utakmica protiv Radničkog. Ne razmišljamo o Trabzonu ili Kolubari, svi najjači i najpotrebniji za ovakvu igru ​​idu sa namaotkrio je Milojević.

Sportski centar

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima