back to top
17.3 C
Konjic
20 Maja, 2024

Ministarstvo za pitanja boraca HNK:  U toku Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na olakšice kod plaćanja naknada na javnim visokoškolskim ustanovama u akademskoj 2023./2024. godini

Predmet Javnog poziva je ostvarivanje prava na olakšice kod plaćanja naknada-sufinansiranje upisa u novu akademsku godinu 2023/2024 u obrazovnim ustanovama kod redovnog studiranja na javnim visokoškolskim ustanovama sa sjedištem u Hercegovačko-neretvanskom kantonu (čije organizacione jedinice imaju sjedište na području Hercegovačko-neretvanskog kantona) djeci branilaca iz odbrambeno-oslobodilačkog rata, iz raspoloživih sredstava Ministarstva za pitanja branitelja/boraca HNŽ/K (u daljem tekstu: Ministarstvo), utvrđenih Budžetom Hercegovačko-neretvanskog kantona za 2023. godinu, („Službene novine HNK“, broj: 1/23), kao i studenata koji studiraju na visokoškolskim ustanovama van HNK, na osnovu Programa utroška sredstava utvrđenih Budžetom HNK za 2023. godinu za Ministarstvo za pitanja branitelja/boraca.

Detaljnije na linku ispod:

https://www.mbhnz-k.ba/sites/default/files/dokumenti-javna-nabava/Javni%20poziv%20BJ_1.pdf

radiokonjic.ba

17.11.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima