13.1 C
Konjic
30 studenoga, 2023

Drugi upravo čitaju

Mladić iz BiH pronađen mrtav u stanu, pronašla ga djevojka

Užasan novogodišnji slučaj u Koruškoj! 33-godišnjaka je beživotnog u stanu pronašla njegova djevojka. Istraga je u toku.

Kako javlja Kroativ, 33-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine je 1. januara oko 13.30 sati u stanu u Klagenfurtu njegova djevojka pronašla beživotnog.

S obzirom na okolnosti u stanu, ne može se isključiti da je smrt nastupila usljed konzumiranja opojnih sredstava, zbog čega je izvršena obdukcija od strane kriminalističke policije.

Nakon obdukcije, državni odvjetnik u Klagenfurtu naložio je sudsku obdukciju tijela. Obdukcija je potvrdila sumnju na smrt zbog konzumiranja opojnih droga. Istrage u ovom slučaju kako bi se razjasnile tačne okolnosti još nisu završene.

Mladić iz Bosne i Hercegovine pronađen mrtav u svom stanu, pronašla ga djevojka Dnevni.ba.

dnevni.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima