16.5 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Mogući prekidi u vodosnabdijevanju

U toku dana mogući su kratki prekidi u vodosnabdijevanju u pojedinim naseljima i ulicama u gradu

U pojedinim naseljima na području grada Konjica u toku jučerašnjeg dana, ali i jutros, došlo je do kratkog prekida u vodosnabdijevanju.

Kako je poručio za radiokonjic.ba tehnički direktor JKP “Vodovod i kanalizacija” Konjic Nail Duranović, u toku jučerašnjeg dana došlo je do kratkog prekida u vodosnabdijevanju u višim zonama grada u naseljima Orašje, Varda te u ulici Kolonija, zbog izvođenja radova na vodnoj mreži u naselju Puhale i ulici Hadžića polje a koji su završeni prije tri dana. Tokom tih radova, glavni bazen je ispražnjen, pa je smanjen i dotok vode u navedena naselja i ulice. U toku su radovi na punjenju bazena, pa je moguće da i tokom današnjeg dana povremeno dođe do prekida u vodosnabdijevanju, jer je potrebno vremena da se glavni bazen napuni vodom, kako bi se odvijalo normano vodosnabdijevanje. Od sutra, stanje sa vodosnabdijevanjem bi trebalo da bude normalizovano.

[email protected]

06.10.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima